IELTS Preparation 5.5

IELTS Preparation 5.5

Courses Info

We have the leading experts in Academic English and IELTS test preparation in Vietnam. Minh Education has helped thousands of Vietnamese students improve their English language skills and achieve a desired test result.

IELTS Preparation 5.5 provides students with an overview of the IELTS test format and basic test-taking strategies to achieve a test result of 5.0-5.5:

  • Task One writing: basic skills to deal with graphs, charts and tables, processes and maps questions
  • Task Two writing: basic skills to analyze the question and plan an essay.
  • Reading: basic reading skills to preview a text and answer the more common and easier questions: yes/no/not given, true/false/not given, multiple choices, and note/diagram/table completion questions.
  • Listening: overview of listening paper, basic approach to common question types and how to avoid common mistakes
  • Speaking: overview of speaking test and basic approach to each part
  • Basic understanding of the test provider’s approach to scoring each paper of the test.

Học vui, cũng hơi “căng”, nhưng rất hiệu quả.

Mình học được khoảng 10.000 từ mới trong 6 tháng với cách học ở Minh Education, tốc độ nhanh nhất, số từ quên ít nhất mình từng thấy trong 10 năm học Tiếng Anh của mình. Bây giờ với IELTS hay SAT thì từ vựng không còn là nỗi sợ. Mình cũng được rèn và thay đổi đáng kể khả năng tư duy tổng hợp, phân tích, và liên kết trong văn bản khi nghe, đọc. Những bài đọc khi được phân tích trở nên ý nghĩa hơn rất nhiều. Với luyện thi không phải cứ làm nhiều đề là sẽ giỏi lên. Mình nói, viết cũng rõ ràng và logic hơn, không còn rối vì tội bất chấp nội dung cứ khoe ngữ pháp với từ vựng như trước. Nhưng quan trọng nhất vẫn là ý thức của bản thân, câu nói yêu thích của mình là Try your best, and God will take care of the rest. – Bạn hãy cố gắng hết sức, Trời sẽ lo phần còn lại.
Thanh Vinh Nguyen (Nguyen Tat Thanh High School)

Facebook Comments